Hola a tothom!
Seguim enllaçant-vos els materials.
Per començar a entrar en matèria trobareu una presentació per passar a l'alumnat a classe on es plantegen tota una sèrie de preguntes per tal de motivar-los i centrar el seu interès fins que en trobin respostes durant la seva visita.
Així mateix podeu disposar d'un guio de continguts amb comentaris sobre les diapositives de la presentació que us pot servir a l'hora de projectar-la. Seria bo que durant la presentació animeu al vostre alumnat a fer les preguntes que se'ls acudeixin i contestar-les, juntament amb les que proposem a cada presentació. Com sempre, no busquem respostes correctes, sinó que reflecteixin el que ells pensen i crear interrogants per tal de contextualitzar l'itinerari.
En cas que us interessés fer un treball de recerca més complet de les espècies d'animals i plantes dels aiguamolls, us proposem un Joc d'apadrinament d'espècies, adaptat a cada estació de l'any i en el vostre cas seria: Busca'ls a l'hivern, una guia didàctica on trobareu tot el funcionament de l'activiat. Aquest material us serà tramés en una altra entrada al blog.
Potser us pot servir de suport un gràfic amb la nomenclatura corresponent a la morfologia de les aus.
Si ho creieu oportú, quan torneu a casa podeu utilitzar el dossier de treball per a completar a classe les observacions que s'han anotat en el quadern de camp i cloure l'estada amb algunes conclusions sobre la zoologia i la botànica que hem estudiat. Veureu que no està paginat per tal que pugueu utilitzar només les pàgines que més us convinguin.
L'activitat dels Aiguamolls es complementarà amb un taller de Becs i Potes
Salutacions, L'activitat dels Aiguamolls es complementarà amb un taller de Becs i Potes
Carme
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada